Mliječni proizvodi

OPG Bukvić Krešo
Kozji sir sa začinima
75.00 Kn
+
OPG Grčević
Sirevi su težine cca 70 dk, proizvedeni su od mlijeka sa vlastitog gospodarstva . Mogu biti dimljeni , obični i sa začinom po vlastitom izboru. Sir se proizvodi u našoj registriranoj mini sirani a prodaja osim na našem gospodarstvu vrši se i dostavom u Zagreb.
50.00 Kn
+
OPG Bukvić Krešo
Prge od kozjeg mlijeka
7.50 Kn
+

Minimalna količina za "Prge" je 1.

OPG Seljan Marica
Mali smo OPG i krave hranimo na tradicionalni način (sijeno, otava, zelena trava (kad je ima), smjesa žitatica (kukuruz, zob, ječam, tritikal, mekinje), bez silaže i sjenaže.
35.00 Kn
+

Minimalna količina za "Sir iz kuhanog mlijeka" je 1.

Punomasni meki sir koji se proizvodi od toplinski neobrađenog mlijeka.Sir pripada skupini punomasnih mekih sireva s najmanje 50% masti u suhoj tvari sira, prosječne težine 1200 g, mliječne boje, karakteristično gumaste čvrstoće zbog koje škripi tijekom konzumacije. Sir je neizražene slanosti s...
60.00 Kn
+

Minimalna količina za "SIR ŠKRIPAVAC" je 1.

OPG Bukvić Krešo
Svježe mlijeko Alpskih koza
10.00 Kn
+

Minimalna količina za "Svježe mlijeko Alpskih koza" je 1.

OPG Bukvić Krešo
Svježi kozji sir
50.00 Kn
+
MLJEKARA LATUS d.o.o.
Naš najnoviji i najstariji sir! Posljednji je sir u nizu zrelih sireva, sir koji je u jednom trenu u potpunosti bio zaboravljen, da bi čudesno nakon gotovo godinu dana ležanja na daskama, raznježio naša nepca, nepca onih koji su ga prepoznali, nepca struke koja ga je proglasila sirom godine...
120.00 Kn
+
MLJEKARA LATUS d.o.o.
Naš prvi sir, sir kojemu „Fali Daska“ kako u šali volimo reći.Ne zrije na daskama već u vakumu .Polutvrdi je kravlji sir bez kore a zrenje u vrećici omogućava da se otopi u tostu, rasteže po pašti, učini pizzu neodoljivom.
60.00 Kn
+
Filteri proizvoda
Proizvođač
Cijena (od-do)

Kn  –  Kn

  • 2Kn
  • 250Kn
Udaljenost do proizvođača
Ekološki proizvod
Najprodavanije