Aronija EKO matični sok 1 L

60.00 Kn
+

Minimalna količina za "Aronija EKO matični sok 1 L" je 1.

Vrijeme i cijene dostave:
OPG Lesjak među većim je uzgajivačima aronije u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Sve veća potreba za ovom iznimno zdravom i ukusnom biljkom, te želja za ekološkom proizvodnjom hrane, nagnale su nas na pokretanje uzgoja aronije. Obiteljsko smo poljoprivredno gospodarstvo smješteno u pitomom krajoliku. Naši se nasadi nalaze u Strahonincu, mirnom mjestašcu u blizini Čakovca, no dovoljno daleko od grada kako bismo izolirali tlo od gradskih utjecaja. U proizvodnji nas vode načela ekološkog uzgoja, za koji je potreban čist zrak i tlo slobodno od uporabe pesticida, umjetnih gnojiva i sličnih agrokemikalija. Godine 2012. zasadili smo prvih 200 sadnica aronije, da bismo samo godinu dana kasnije povećali broj sadnica na 2000, koje smo zasadili na ukupnoj površini od 1 hektara.
Proizvođač je upisan u Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji Proizvođač je upisan u Upisnik dopunskih djelatnosti Količina (jedinica mjere)komad Ekološki proizvod Kalorije /100g364 Ugljikohidrati /100g21,4 Masti /100g0,1
Država:
Republika Hrvatska
Jedinica mjere
Količina (jedinica mjere) :
komad
Certifikati
Ekološki proizvod:
Zaštićena oznaka izvornosti (ZOI):
Zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP):
Zajamčeno tradicionalni specijalitet (ZTS):
Otočni proizvod:
Hrvatska kvaliteta:
Izvorno hrvatsko:
Nutritivne vrijednosti
Kalorije /100g:
364
Ugljikohidrati /100g:
21,4
Masti /100g:
0,1
100 % matični sok dobiven hladnim prešanjem ekološki uzgojene aronije. Matični sok sa eko certifikatom Potpuno prirodan, bez dodatka konzervansa i šećera. Njegova snažna antikancerogena i antioksidativna svojstva pomažu u očuvanju zdravlja i vitalnosti. Sadrži minerale cink, željezo, bakar, kalij, kalcij, fosfor, mangan i jod. Prepun je vitamina, od C, A i E, preko beta-karotena, pa sve do vitamina skupine B-B9. Preporučena dnevna doza: 30 – 60 ml.

Nema pronađenih ocjena

Dodaj ocjenu
Možda će te zanimati i sljedeći proizvodi
  • Najbolje prodavani
  • Najpopularniji